View Single Post
Eski 02-05-2013, 20:01   #6325
jeozuu
Ağaç Dostu
 
jeozuu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-05-2011
Şehir: Salalah-Umman
Mesajlar: 292
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Evet arkadaşlar, güllerin pek çoğu daha yeni yeni tomurcuklandılar. Erken açanların çoğu sarmaşık olanlar.
Bahçede hızlı bir çalışma içindeyiz. Bir yandan çitler tamir ediyor, bir yandan çimler-otlar biçiliyor, ilaçlama yapılıyor.
Oğuz da fırsat buldukça sebze ekilecek tarhları hazırlıyor. Sabah 05.30 eşim bahçede. Ben ancak saat 07.00 gibi çıkabiliyorum. Güneş bahçeye vurmadan fotoğraf çekiyor, daha sonra da yapılacak işleri listeliyorum.

Dünkü çalışmada çitleri ördük, kazıkları Sezgin çaktı, ben de fındık dallarını geçirmelerine yardım ettim. Bütün gülleri ilaçladım, Oğuz bahçeyi biçti.
Gül çanaklarını temizleyip, çam kabuklarınının yarısını döşedik.
Bugün Gönen'e gidip, hem kargo vereceğim hem de Orhan Özbilgiç'in yolladığı kargoyu alacağım. Çalışma işi öğleden sonraya kaldı.

Bu arada çektiğim fotoğraflar.....

Çit örülüyor

Merhaba Güler Teyze,
Ben de bu çitin çok amatörcesini yaptım bahçeme. Uygun malzeme olmayışından, bahçede bulduğum çalıları kullanabildim ancak. Fındık dallarıyla harika olmuş.

jeozuu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön