View Single Post
Eski 02-05-2013, 19:55   #171
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hakkı Şen Mesajı Göster
Açelyalar çuha ve sıklemenler kış aylarında olduğunu unutturuyor insana. Aslında kasım ayında başlıyor renk cümbüşleri kasımpatları ile. En son erken baharda sümbüller yerini yaz çiçeklerine bırakıyor. Keşke koca bir bahçem olsa da ayırsam yaz bahçesi ve kış bahçesi olarak her daim çiçeklerin güzelliğini izlesem.

Mavi-beyaz olan çiçeğiniz burada sindirella olarak biliniyor. Merak ettim sizde ne deniyor adına?
Açelyaları ben de çok severim. Aslında çeşidini daha da çoğaltmak isterim ama yazın sıcaklarda ayılıp bayılmaları, sonra da benim onları ayıltacağım derken bayılmalarım pek de hoş olmuyor doğrusu Renk cümbüşü sizin kasımpatlarında gökkuşağı misali yaşanıyor gerçekten de. Ben daha yolun başındayım. Minicik birkaç kasımpatı edindim bu sonbaharda. Bir de yıllardır bizde olan bir teneke() kasımpatım var o kadarcık Ama ben yoldaki ota bile hayran olan biri olarak sonumun ne olacağını pek bir düşünür oldum. Ah, ah... Keşke kocaman bahçelerimiz olsa! Hoş biz onları da doldurur, sonra başlardık yakınmalara: Bende daha o çiçek yok, yerim de dar ama!

Mavi-beyaz olan çiçeğin adını çiçekçilere sorsan uyduruyorlar bir şeyler. Sindrella çiçeği olduğunu Bauhause'daki etiketlerden öğrenmiştim ben de. Aslında kısa ömürlü olması pek hoş değil ama, mavi çiçek gördüğüm zaman kendimi frenleyemiyorum....

Sevgi ve selam ile...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön