Bugün iyi yorulmuşum, önce binanın ön tarafından iki kütüğüm, kartopu saksım, bir çuval yanmış gübre, bir uzun saksı tohumdan yetiştirdiğim yıldız fideleri (Onlar da bodur mu, uzun mu bilemiyorum onun için hiçbir yere dikemedim) hepsini el arabasına koyup arka bahçeye transfer. Sonra komşumun aldığı saksıların altının çivi ile delinmesi, (toprak da yok elimizde) bahçeden bulduğum taş gibi toprağın elle parçalanması, elde olan az biraz torf ve gübre ile karıştırıp alisyumların dikilmesi bahçe demirlerine asılması, sonra komşumun bahçesinin sulanması... Sonra arka bahçe sağ taraftaki bütün bitkilerin diplerinin gübrelenip, tekrar bellenmesi ve sulanması. (Gübre verip, belleyip suladım. Doğrumudur acaba. Doğru yaptım ise inşallah sol taraftaki güllere de uygulamayı düşünüyorum. Bilenler yardımcı olur inşallah.)
Sonra yuvarlak tarlamda attığım tohumlar çimlendi onların, çok az akan bir su ile sulanması.
Sonra Sayın hdoğan ın dikkatimi çektiği ve izleyip gördüğüm mantar... Onların ilaçlanması.

Sonra da pılımı pırtımı toplayıp binanın ön tarafına geçiş ve oradaki minyatür güllerimin mantar ilacı verilmesi.
E saat oldu 19.00; ara sıra eve de uğramak gerek diye düşündüm.