View Single Post
Eski 30-04-2013, 21:18   #40
alibaba
Ağaç Dostu

alibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-10-2011
Bundan sonraki gönderiler ise ikinci bakonumdaki bitki-çiçek ve ağaçlarım.
Bu balkonu ise balkon bahçeciliği, sukulent koleksiyonu ve bonsai adaylarım için planladım. Aşağıdan gelen süs havuzu sesiyle tam bir arınma köşesi benim için. Arılar sokmazsa tabi
Umarım beğenirsiniz. teker teker sunmaya çalışayım izninizle...
Soldan sağa gidiyorum yine
İlk ön saksımda büyük kelle dedikleri kadife çiçeklerim var, kokularını çok seviyorum
Name:  301.jpg
Views: 1733
Size:  51.2 KB

Sol ön rafımda ise taşüstü yöntemle eğitmeye çalıştığım acer palmatum bonsai adayım var. Sağda ise mugo çamı bonsai adayım. Arkalarında ise doğadan sökülmüş akdiken (alıç) adayım var. Gövdeden gözlerinin patlamasını bekliyorum halen.
Name:  302.jpg
Views: 1835
Size:  51.3 KB

Onların sağında ise 2 kök kırmızı ve penbe sardunyam var. Soldaki kırmızı coştu ama sağdaki pembede bir sorun var anlamadığım Sol aşağılarında ise Echeveria perle von nunberg ve pachveria görünüyor. Altta ise Çin ardıcı bonsai gözüküyor.
Name:  303.jpg
Views: 2192
Size:  54.4 KB

Ortaya doğru gidince ön saksılarımdan bunda ise fare kulağı var (snow in summer dedikleri) ve zeminde bolca beyaz alisyum var. Bu da ilerde beyaz bir bulut olacak inşallah.
Name:  304.jpg
Views: 1809
Size:  47.6 KB

Onların önündeki rafta ise 6-7 kök yediveren çilek fidem var. henüz çiçek yok ama hummalı bir yapraklanma yarışı var. İnş. meyvesini de görürüz.
Name:  305.jpg
Views: 1773
Size:  49.2 KB

alibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön