View Single Post
Eski 30-04-2013, 20:48   #4
alibaba
Ağaç Dostu

alibaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-10-2011
Son durumlar

Bir süredir güncel durumları paylaşamadım.
Yaz balkonumda sona yaklaştım proje olarak. Bir kaç aydınlatma dışında bitkilerin konumlandırmaları vs. oluştu. Zaten yer de kalmadı artık mevsimlikler de çıkınca..
Umarım beğenirsiniz
İlk olarak ön balkondan başlayayım..
İlk kare salıncak arkasından masa grubuna bir bakış, iki saksı olmak üzre 6 kök sakız sardunyam var, hepsini aynı renk diye almıştım, bir tanesi kırmızı açtı, diğerleri pembe. şu an çoşma durumundalar ve aşağı doğru sarkıyorlar. Bazı dallar kuruyor bazıları ise devamlı uzuyor, ilginç bir gelişme gösteriyor
Name:  201.jpg
Views: 1802
Size:  43.0 KB

Bu da yakın görünüşleri
Name:  202.jpg
Views: 1900
Size:  49.7 KB
Bu konuğumuz ise masamda gün doğuşunu izleyen acer palmatum bonsai adayım. Sert budanmış bir ağaç idi, yeni sürgünler vermekte. Sonbahar renkleri için sabırsızlıkla bekliyoruz
Name:  203.jpg
Views: 2317
Size:  43.9 KB

Bu toprak saksımda ise 7 kök kırmızı yumrulu begonya (şeker begonya da deniliyor) fidem var. Saksının kırmızı çiçeklerle dolacağı günü bekliyorum Bu adaylarda sadece sabah güneşi aldıkları için buradalar.
Name:  204.jpg
Views: 1761
Size:  38.5 KB

Bu da bonsai adaylarımdan Juniperus procumbens türü bir fidanım. ibuki ardıcı diye de geçiyor. Süpürge tarzı şekillenecek nasipse, çok işi var ama daha. Gübre programına başladılar kendileri
Name:  205.jpg
Views: 1772
Size:  51.5 KB

Düzenleyen alibaba : 30-04-2013 saat 20:49 Neden: imla
alibaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön