View Single Post
Eski 29-04-2013, 19:44   #57
memocan
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 03-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hülya Mesajı Göster
Merhaba
Size ve üstteki mesajınıza tamamen katılıyorum.

Tam benim düşüncelerimi yansıtmış yazdıklarınız. Tekrarı olmasın diye yazmadım.
Her yıl giderim Bayındır'a baharda birkaç kez. . Festival zamanı veya başka zamanlarda. Çiçekleri sevenlerin gezmesi gereken bir ilçemiz. Tanıdığım üreticiler de var.
Bu gün de festival alanından daha çok seralarda, vakit geçirdik biz de.Konuştuğum üreticiler de sizin yazdıklarınızdan şikayetçi. Seneye katılacak çiçekçi pek olmayacak görüşündeler.
Belediyenin çok, yanlı davrandığından hep söz ettiler.
Çiçek haricinde kurulan standlara da karşı oldukları konuşmalarında belirttikleri bir konuydu.Bence de ,çiçek festivali, karmakarışık bir hale getirilmiş. Hiç hoş olmamış.
Beldenin tanıtılması açısından bir fırsatı Belediye teşvik edeceği yerde böyle davranarak ,hata yapıyor bence.

Yine de çok güzel bir gün geçirdik.Seraları gezerek,(festival alanın da çok kısa dolaştık) Küpeler,şebboylar,güller,mevsimlik fideler aldık. Çiçekler arabama sığmayacak hale gelince artık İzmir'e dönüş yolculuğu başladı.
İstediğim çiçekleri aldım.Güzel bir gün oldu.
Sayın Hülya, aynı düşüncede olduğum birilerinin olması yanılmadığım ya da sebepsiz karamsar olmadığım adına beni sevindirse de festivalin geriye gidiyor olması beni üzüyor. Umarım ileriki yıllarda belediye bu konudaki yanlıştan döner de daha güzel festivaller görürüz.
Seralar konusunda haklısınız festival alanına inat insanın yüzünü güldürmeye yetiyor. Sanırım hemen hemen aynı seraları ziyaret etmişiz. Gülcü Mehmet Göğen'in tür yönünden eskisinden daha geride olduğunu düşünmekle birlikte Gülcü Hüseyin'in gülleri hakikaten çok özeldi. Güzel bir gün geçirmek adına da hem fikiriz. Daha güzel festival etkinlikleri dileğiyle... Saygılar.

memocan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön