28-04-2013, 23:37
|
#1644
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
Şehir: Fransa
Mesajlar: 252
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nkutsay
Cok tesekkur ederim h_dogan. Ben bugun daha fazla dayanamayip lekeli olan ilk dallari ve varsa lekeli yapraklari budadim. Kalan bitkiden ne hayir gelir bilmem.
Mildiyo icin organik ilac sayfasina baktim. Anladigim kadariyla mactercop sc kullanabilirim. Ama ben mi beceriksizim bilmiyorum. Online satisina rastlamadim. Onun disinda organik mildiyo ilaci var mi diye baktim. Yine bir satis ilanina rastlamadim. Biz amatorlere kullanima hazir online satisi yapilan urunler yok mu acaba piyasada.
|
Sizin icin yabanci sitelerinde arastirma yaptim. Birkac oneri buldum.
Ilki isgirgan otu gubre suyu. Ama etkisinin yer yer etkili oldugunu belirtmisler. Ikinci oneri olarak, 2,5 gr bikarbonat bir litre suyla karistirip icine bir cay kasigi organik sivi sabun ile takrar karistirin. Bunu fisfisla bitkilerin uzerine fiskirtin. Ne kadar etkilidir ya da sizin isinize yarar mi bilemiyorum ama deneme firsatiniz varsa, denemekten zarar cikmaz diyelim .
|
|
|