View Single Post
Eski 27-04-2013, 23:01   #93
reis82
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 03-02-2013
Ayhan hocam cevaplariniz için teşekkürler şu an burda soğan hasati başladi ben şimdi almamdaki maksat ucuz oluşu kilo 30 kuruş tarlada ama 5 ay sonra en az 2 kati yoksa şimdi ekmeyecem eksek bile yeşil soğan kilosu hal 1.5 satiyor varin alişini siz hesap edin 100 m2 ne kadar soğan gider dememdeki maksat ona göre stok kuru soğan alacam ondan sordumdu bu sezon denemeler yaptim bende halil abi gibi cepten yaziyorum yoksa fotoladim hep (bu ara halil abiye selamlar saygilar) pomzada denedim durgun suda denedim bu sene deneme yanilma yaptim ec 2.20 yaptim boyun büktüler bükülen yerden katlandi katlanan yerler geri düzelmedi burgun suda daha hizli uzadi ama ince oldu samirsak denedim 10 numara oldu ispanak oldu kivircik marul oldu .
yaz için deli biber ektim (maras biberi) bakla çok güzel 60 cm boyunda 15cm üzeri her işkin altinda 5 çiçek var 35 çiçek var şu an daha da uzuyor
fasulye,bezelye, domates rio cinsi sirik, kisa çeri,sirik çeri salatalik, patlican, yedi kardeş süs biberi bunlarda bu senenin denemeleri inşallah bunlardan sinifi geçenler seneye ticari olarak ekecem bir kisa çeriyi 6 farkli ortama ektim.
baklalarinda böyle olmasinin sebebi torfun içine solucan gübresi kullandim baklalar sinifi geçti Haktan hayirlisi.
herkeze saygilar

Düzenleyen reis82 : 27-04-2013 saat 23:35 Neden: ekleme
reis82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön