View Single Post
Eski 27-04-2013, 21:27   #112
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Ya ne dikiyorsunuz? Benim için de dikin, benim başım kel mi? Ben saksı değilim! (e. büyükburç styla)

Bu yaştan sonra kamyon tepelerinde - hayal bile edemiyorum ama Tanıdık kamyon ayarlamak lazım, bir de onun "sarmak" lafı vardır. Kamyona ne sardın diye yolda polis çevirirse çiçek sardık abi deriz Koca kamyonla çiçek taşıyan da ilk biz oluruz Rana ve Dağçiçee, ben gene de triportör bulalım derim, dönüşte de Elma Kurdu'nun bahçesini talan ederiz, oh mis

Siz bana oradan o zaman kasımpatı, onbiray, yonca, karanfil, efendime söyleyeyim ne vardı başka, papatya - işte onlardan ortaya karışık birşey hazırlayın bakalım şimdiden. Zati triportörle üç ihtiyar biz tıngır mıngır anca geliriz. Diğer siparişlerimi gelince ben seçerim.
Oooffff cymbelina abla ya gülmekten kırar geçirirsin sen adamı valla billa İstediğin çiçek olsun ablacım dikeriz sana da ne var elimize mi yapışceymiş Şu triportör olayına da yarılıyorum gülerken sizi onda hayal ediyorum tam bi komedi üçlüsü Biz köy okuluna giderken öle triportörle lahmacuncu amca geliyodu onu anımsttın cymbelina abla hahaha

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön