Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rastgele
Demirilhan adındaki arkadaşın yazısına cvp
arkadaşım sonuçta bu olay yaşandı 100.000 tl cıvarında dolandırıldık ama keşke bize danışmadan internete ismimizi ve cep numaramızı yazmamış olsaydın sonuçta dolandırılmak kötü bir şey fakat bilmeyen yakın dostlarımız var ve belki bilmemeleri gereken ahpaplarmız olabılır o yazısı sılersen sevınırım.
özensoy inşaat 
|
Rastgele İnşaat yetkilisi kardeşim,
Merak etme ben de bu kooperatif tarafından dolandırıldım. 11.000 TL avukatlık ücreti alacağım var, beş kuruş ödemiyorlar. Ayrıca reklam filminde kullandıkları Cahit Berkay'ın müziğini kendi veb sitelerinde hala kullanmaya devam ediyorlar ve hala beş kuruş ödemiyorlar. Cahit Berkay avukatı aracılığı ile dava açtı, 450.000 TL para istiyor. Bunu kooperatif ortakları koyun keçi parası diye verdikleri paraları ile ödeyecek. Kooperatif yönetiminin karekterini açıkça göstermek lazım ki başka insanlar dolandırılmasın ve kandırılmasın. Buraya açık açık yazı yazdığım için durmadan bir sürü teşekkür eden ve Allah Razı olsun diyen telefonlar alıyorum. Siz de kimliğinizi gizlemeyin ki millet uyansın. Arada bir bu kooperatifi öven ve dürüst olduklarını iddia eden sahtekarlarda deşifre olsunlar. av. ilhan demir - 0533 7179766