Sema arkadaşım, ellerine sağlık, sayfayı çok güzel hazırlayıp sunmuşsun, anlatımın harika. Gezerken çok güldüm. Birkaç böyle bahçe çalışması daha yapsak kilo sorunumuz da kalmaz

Böyle organizasyonlara devam…
Sayende Köse ağzına Tema’dan gelen, tohumdan büyümüş bir meşe fidanına da güzel bir yer bulmuş olduk. Vişne, nar ve hatmi fidanları da tutar inşallah. Bahçe gerçekten çok güzel oldu, bir ay sonraki halini çok merak ediyorum. Neşeli ve faydalı bir ekip çalışması oldu. Hocalarımız süperdi… Böyle hocalarla ve ekip ile çalışmaya her zaman varım. Yeni ağaçlar net üyesi olan Zekiye Hanım ve kızı ile de tanışmış olmak beni çok mutlu etti.
Bu arada dikkatimi çekti, biz fotoğraf çektirirken bile sevgili Cemo hala çalışıyordu. Biz çalışmaya başlarken “aman böyle çalışanı seyretmekte ne güzelmiş” dedi ama daha beş dakika geçmeden dayanamadı, hemen çapayı alıp çalışmaya başladı. Alcen hoca zaten sabah bahçesinde çalışıp, işlerini bitirip gelmiş. Bu hocalar hiç çalışmadan duramıyor.
Piknik alanı işletmecisi Vali Kaptan’ın konuşma arasında kimsesiz kız yetiştirme yurdundaki kızları da kahvaltıya konuk edeceklerini duymuş olmak beni çok etkiledi. İyi ki böyle gönlü güzel insanlar var.
Nice böyle güzel ve daha da kalabalık ekip çalışmalarına katılmak ümidiyle…
Ölüm diye bir şey yok bu ummanda,
Umutsuzlukta yok, hüzün de, kaygı da,
Bu umman sonsuz aşk ve sevgi dolu,
İyiliğin, cömertliğin ummanı bu.
MEVLANA