View Single Post
Eski 23-04-2013, 18:25   #1094
antihistaminik
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-06-2012
tohum konusunda en aktif yer diye moderatorlerin affina siginarak buraya yaziyorum..

bana uye oldugum avaaz.org dan gelen dayanisma cagrisini paylasmak istedim...ilgilenir paylasirsaniz sevinirim.

Mesaj şöyle:

Bir mega holding dünya çapında gıda stoklarımıza yavaş yavaş el koyuyor ve siyaseti zehirleyerek gezegenin gıdalarının geleceğini ciddi bir tehlike altına atıyor. Monsanto'yu durdurmak için marifetlerini ifşa edip dünyaya hakim olan pençesini söküp atmamız gerekiyor.

Bizi Turuncu Etmen ve DDT gibi zehirlerle tanıştıran kimyasal devi Monsanto'nun süper kârlı bir işi var.
1.Adım: Pestisit (böcek ilacı) ve bunlara dirençli genetiği değiştirilmiş (GD) tohumlar geliştir, tohumları patent altına al, çiftçilerin tohumları saklayıp ertesi yıl tekrar ekmesini yasakla, sonra da gizli ajanları sahaya salarak buna uymayan çiftçileri araştır ve yakaladıkların hakkında dava aç.
2. Adım: Milyonlar harcayarak hükümet makamlarına lobi yap ve siyasi kampanyalara yardım et, Monsanto'nun eski kodamanlarının üst düzey hükümet görevlerine girmelerini sağla ve sonra da düzenlemeleri zayıflatmak ve Monsanto'nun ürünlerini tüm dünya pazarlarına sokmak için bu kişilerle işbirliği yap.
.....

Şu an dünya çapında bir dönüm noktasındayız. Eğer şimdi her birimiz 8₤ tutarında bağış yapma sözü verirsek, siyaseti ve gıdalarımızı Monsanto'nun pençesinden kurtarmak ve hükümetlerimizin holdinglerin esiri olmalarını sona erdirmek amacıyla güçlerimizi birleştirebiliriz. Avaaz söz verilen bağışları ancak gerçek bir fark yaratabilecek miktara ulaşabilirsek tahsil edecek.

detayli bilgi linki de şu:
https://secure.avaaz.org/tr/stop_monsanto_rendloc/?dty

8 TL dese de, ufak da olsa katkim olsun diye ben 4 TL sözü verdim. isteyen istedigi miktarin sozunu verebiliyor.

benim siteyle hicbir organik bagim yok. elçiye zeval olmaz.

saygilar..

not: yukaridaki linkte min 8 TL var bana ilk gelen link şuydu:
https://secure.avaaz.org/tr/stop_mon...SGfTbb&v=24431
ben de anlamadim ..

Düzenleyen antihistaminik : 23-04-2013 saat 18:32 Neden: 4 tl linki
antihistaminik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön