Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hülya
Merhaba
Ben de giritli bir ailenin torunu olarak bir püf noktası ekliyorum. 
Çok severek yediğimiz sarmaşık ,aynen terifinizdeki gibi pişirilir,Acı olamsın istiyorsanız pişerken kesinlikle karıştırmayınız ,kendi halinde pişmeye bırakınız.
Nispeten acılığını hissetmeyeceksiniz.
Aynı şekilde pişirip üzerine çırpılmış yumurta dökerek de tüketebilirsiniz.
İlk defa deneyen arkadaşlar tatlı sarmaşıkla acıyı birlikte de deneyebiilirsiniz.Tatlı olan dallar daha kalındır. o şekilde ayırd edebilirsiniz. 
|
Bu sarmaşık yemeğini bilmenize sevindim. Kime söylesem bilmiyor. Aslında bu yemeklerin kaybolmaması için paylaşılması güzel. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.