View Single Post
Eski 22-04-2013, 06:56   #3467
ncp1963
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musculus Mesajı Göster
Burda insanlar nedense birşeyler öğrenmek yerine, birbirini kırmayı yeğliyolar. Benim mesajlarımdan dolayı kırılan varsa herkesten özür dilerim. Epey bir zaman buraya yazmadım bazı şeylere kırıldığım için. Bir şekilde bende bildiğimi paylaşmak istedim ve yazmaya devam ettim. Ama burda bile gruplaşmalar oluyor. Yeni ceviz ekmiş veya hiç ceviz ağacı olmayan arkadaşlar yıllardır cevizle uğraşanlardan daha cok biliyolar. Buraya daha fazla yararım olmayacağı için artık yazmayacağım.
sayın musculus

benime burada bulunma amacım, tüm diğer arkadaşlarda olduğu gibi sadece ve sadece bildiklerime birşeyler daha katabilmek.

yaptıklarımı, bunlar doğruda olabilir yanlışta yazmak. doğru ve yanlış yaptıklarımla yol gösterici olmaya çalışmaktan öte hiç bir gayret içinde olmadım olmamda.

sürtüşme yaratmamak için on gün kadar önce sayfama yazdığınız mesaja bile gülüp geçip cevap vermemiştim.

bu sayafaya emeği geçen sayın sebahattin, sayın çamtepe, sayın safranlı, sayın arif göçmen sayın ladikli, sayın erdem şimdi ismini hatırladığım veya hatırlayamadım insanlardan defaten atıştığımız sayın liliumdan, kiminin tecrübelerinden yararlandım, kiminin araştırmacılığı okuma hevesinden, kiminin yabancı dilden tercümelerinden, herkesten mutlaka birşeyler öğrendim herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

belki sizden öğrenebileceğim birşeyler vardır. ama siz bahçeniz hakkında bilgi vermekten özellikle kaçınıyorsunuz.

şunu asla unutmayın beğenmediğiniz bir sorunun altında çok önemli detaylar saklı olabilir sizin bildiğiniz ezbere yaptığınız işle ilgili bir soru size çok basit gelir bu ne ya buda sorulurmu dersiniz, ama soran için önemlidir çünki onun cevabını bilse zaten sormaz..

veya bildiğini sanıp yazabilir yazdığı gerçekten yanlış olabilir.
bir başka arkadaşımızda o öyle değil böyle daha uygun olur diye uyarır, uyarmaya devam edecektir.

ama asla bilmiyorsanız yazamayın dememek gerekli... bu formun neredeyse onda biri yanlış bilinenlerle dolu ama ilk kez siz bu cümleyi kullanma hakkını kendinizde buldunuz.

Form kimsenin tekelinde değildir.......
herkes özgürce bildiğini veya blidiğini sandığını yazar, aksini düşünen arkadaşlardan cevap vererek bilgisini paylaşmak isteyende o öyle değil, dorusu bu der. işte formun özeti budur...

ncp1963 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön