View Single Post
Eski 22-04-2013, 00:54   #392
Sudenur
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Merhaba adneser bey.. Sağlığımı merak ettiniz sanırım, çok teşekkür ederim. Haklısınız bu ara pek sık uğrayamadım, ara sıra bakınsam da kısa süreli kaldım.. Kızımın 23 Nisan provaları, okuma bayramına hazırlık programları beni de epeyce yordu. Okula gitmeler gelmeler, performans ödevleri, geçmiş olsun ziyaretçilerim falan filan derken epeyce yoğundum ama iyiyim Allah'a şükür.. uğradığınız için teşekkür ederim..

Hoşgeldiniz sevgili gilan, özlemiştik sizi, ne iyi ettiniz de geldiniz. Beğeni, yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum, önerilerinize uydum epeyce değişiklikler yaptım, yapıyorum ve bir çoğunu da size borçluyum.. hep buralarda olun, sağ olun..

Sevgili perimar, TuRaÇ ve berçin hanımefendiler, geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.. Yanık lekelerim epeyce geçti, bir parça göz kapağımda kaldı ama olsun buna da şükür diyeyim geçsin gitsin, Allah kimseyi beden sağlığı ile imtihan etmesin, ziyaretleriniz için teşekkürler..

alcen ablacığım, küçük bir ev kazası geçirmiştim ama geçti gitti çok şükür, iyiyim şimdi.. öpüyorum çokça..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön