View Single Post
Eski 21-04-2013, 19:51   #6258
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Zaman hiç geçmesin istiyor insan burada ama çabucak akşam olmuştu. Güler Abla ne yaptı beğenirsiniz? Bütün gece başımın üstündeki yıldızları saydım Samanyolunda kaybolacaktım az daha. Bir yıldız kayıyordu, dilek tuttum; bu kadar büyük olmasa da bana da minicik bir bahçe nasip olsa! Işıl ışıl ışıldarken başımın üzerinde yıldızlar bütün gece susmadan şakıyan bülbüller ayrı bir ahenk oluşturuyordu.

Oğuz Ağabey, sabah geç uyanırsan horozu öttürürüm dese de, sabah 6'da öylesine keyifle uyandım ki! Onları rahatsız etmeden usulca kalkıp salona geçtim. Aldım karşıma harika manzarayı, camı açıp saatlerce bülbülleri dinledim. Bu arada camın kıyısındaki orkidelerin coşkusunun nedenini de anladım.
Name:  IMG_9735.JPG
Views: 784
Size:  69.1 KB
Sonra Güler Ablamın patates börekleriyle daha da lezzetlenen kahvaltı soframız keyif verdi. Çalışmaya başlayacaktık ya, hangisinden başlayalım bilemedik aslında Üzüm üzüme baka yayılıverdik şezlonglara. Bir de Güler Abla helvası girdi işin içine o arada. Oysa ki ayağımda patiğim ve lastiklerimle tam tarla havasına girivermiştim...
Name:  IMG_9740.jpg
Views: 814
Size:  44.2 KB
Oraya kadar gitmişken Güler Abla aldı eline hortumu... Bir güzel suladı yeni çimlenen canları...
Name:  IMG_9752.jpg
Views: 804
Size:  54.2 KB
Name:  IMG_9753.jpg
Views: 921
Size:  59.3 KB
Name:  IMG_9759.jpg
Views: 800
Size:  55.5 KB

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön