View Single Post
Eski 21-04-2013, 18:34   #264
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Nihayet bu gün bahçeye çıkabildim Bir hafta boyunca rüzgar ve fırtına, cam kapı ne varsa kapandı ve ben içeriye kapanmak zorunda kaldım Polenlere karşı allerjim olduğu için dışarıya çıkamadım.

Turunçgiller çiçeklenmeye başladıktan sonra, polenleri rüzgarlı günlerde beni çok rahatsız ediyorlar, oysa ki misler gibi kokuları okadar güzel kokuyorlar ki anlatamam.

Arkadan zeytin çiçeklerinin polenleri, daha sonra ide ağaçları derken, Haziranın 15 ini buluyor.

Bu gün bir ara rüzgar durulur gibi oldu fırsattan istifade edip hemen bahçeye, tohumdan çimlenen bitkilerimi bahçeye indirdim, güller bitlenmiş onlara ilaç yaptım,
asmaya ilaç attım, etrafı temizledim, bir kaç domates (ayaş cinsi) ve (deşti) büyük saksılara diktim, işler bitti mi? hayır iş biter mi hiç, yapılacak çok iş var çoook
Bu sene ilk defa ayaş ve deşti domatesi ektim denemek için saksıda büyüteceğim, bahçem yetersiz olduğu için, normal domateslerden uzak olsun istedim, tozlaşmaları birbirine karışmasın diye bakalım sonuç ne olacak bende çok merak ediyorum

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön