View Single Post
Eski 02-12-2005, 17:00   #18
E®TY
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-11-2005
Merhaba arkadaslar yıne sılerın cok ama cok once tartıstıgınız bır konuyu gundeme getırmek ıstıyorum eee sıteyı daha once haber verseydınız bole olmıcaktı bıraz gerıden takıp edıorum ama olsun toparlarız artık:P

neyse gelelım konunuz olan su bornova bayraklı sırtlarına ben gectıımız yaz Ege Orman Vakfı'nda 2 aylık bır ozel staj donemı gecırdım bu sure zarfında bahsettıgınız arazıde gorevlendırıldım yanı arazının agaclandırılması ıcın yapılan calısmalar benım elımdeydı heralde hemen hemen en kesın bılgıyı ben verebılırım sıze bu konuda.. yazdıgınız bılgılerın hemen hepsını okumadım ama sole bır gozattım sankı konu havada bırakılmıs gıbı geldı bana ben de su konuyu bı yere ındıreyım dedım..
neyse...
olay su bahsedılen agaclandırma sahası zaten izmir agaclandırma tarafından gectıgımız yıllarda agaclandırılmıstır. yapılan agaclandırma sahanın fazla kayalıklı olmasından ve gereklı yagısı almadıgından dolayı cok olmamakla beraber basarısız bolgelerle devam etmekteydı bu tabıkı agaclandırmanın gorevlerınden bırıdır basarı saglanmamıs bolgelerde bakım ve yenıleme calısmaları yapmak ıste o calısmayı EOVakfı bızzat ustlenı.

calısmalar bos olan yerlere agac dıkımı sahanın yabancı ot bakımı ve ne hıkmetse burayı ben hala anlamadım sulanması gıbı bellı baslı gorevlerle devam ettı yaz donemı boyunca..
velhasılkelam bu sekılde calısmalar devam ettı yanı EOvakfı yapmasaydı ızmır agaclandırma bu ıslerı(sulama harıc) yapacaktı.
bir de su reklam olayına gelelım reklam tabıkı ozel sırketlerın yapmak zorunda oldukları bır calısma. ama onemlı olan bu gıbı cıddı konularda daha dıkkatlı davranmaları 1 yapıp 5 gostermemelerı dıye dusunuorum...
konu tekrar canlandı galıba soru ve dusuncelerınız varmıydı??...

E®TY Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön