Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serdarulusoy
İzmir'in çiçeği ile ünlü ilçesi Bayındır bu yıl 16.sı yapılacak Uluslar arası Bayındır Çiçek Festivaline hazırlanıyor. Türkiye'nin çiçek üretim merkezlerinin en başında yer alan Bayındır,bahar çiçek üretim sezonu açılmasıyla birlikte yoğun bir şekilde yurtiçi ve yurt dışına çiçek sevkiyatı yaparken,festival hazırlıklarına başladı.Çiçeğin Kenti Bayındır ismiyle marka olan Bayındır'da çiçek festivalini her yıl Nisan ayının son haftasonu yapma geleneğini bu yılda devam ettirdi.26-27-28 Nisan 2013 tarihleri arasında Bayındır kapılarını 16.kez dünyaya açacak.
|
Serdar Bey maşallah Bayındır kısa bir sürede çiçekçilikte çok güzel bir yere geldi ,20-30 sene önce tek tük çiçekci vardı. Şu an çok güzel bir yerde inşallah çok daha iyi yerlere de gelir. Gelirsem sizlerle de tanışmak isterim , Bayındır da çiçekçilik yapan çok eski bir arkadaşım da var. Seven Botanik in sahibi Ercan Seven , çok takdir ettiğim birisidir , eğer festivale gelirsem ikinizi de ziyaret etmek istiyorum . Kolay gelsin Selamlar.