View Single Post
Eski 17-04-2013, 10:25   #119
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik Mesajı Göster
Sevgili loveforlife yazı ilerledikçe gözlerimi daha da açarak okudum. Bence ağabeyiniz bu işleri tam olarak öğrenmeden keşke bu kadar derine girmeseydi. Onca hayvana yazık olmuş. Üzüldüm doğrusu. Keşke sizi dinleseymiş.
Sevgili Mandalinleerik,

Ağabeyim biraz fazla tez canlı aslına bakacak olursak. Bir de adam emekli Albay! Yani askeriye mantığı damarlarına işlemiş Kalan sağlar bizimdir mantığıyla ilerliyor. Şu sıralar tavukların sayısını 300 yapmayı hedefliyor. Bir arkadaşı eski buzdolabını kuluçka makinesine çevirmiş. Yumurtaları toplayıp makineye koyuyorlar. Hemen her gün teptiği onca yol da cabası. Motosikletle gideyim dedi, bir motosiklet aldı, motosiklet ehliyeti aldı ama çok dağlık ve yolları iyi olmadığı için çıkamadı motosiklet yukarı. Bir jeep aldı ama yakıt parası bir yana araba o araziye inip çıkmaktan bir yılda dağıldı adeta. Sonra bir kamyonet aldı. Hayvanları ve yiyecekleri taşımak için. O da şu sıralar bozuk, evin bahçesinde yatıyor

Doğa aşkı böyle bir şey... Ne desen nafile! Dün telefonda sevinç çığlıkları atıyordu. Bir oğlum oldu, ebeliğini de ben yaptım diye! Koyun kuzulamış da

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön