View Single Post
Eski 15-04-2013, 11:59   #7
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sagol Mesajı Göster
Aslında notun bir adresi yok. Bizde daha kurallar oluşmadığından oluşmuş kurallardan yararlanmak lazım ve bu konuda fazla yazı da görmedim, iki ülkede farklı tutum olunca biz ne yaparız acaba diye aklımdan geçti. Hazır veya yarım alınan bonsailer için bir kural oluşturabilirmiyiz diye ilave ettim.

İyi çalışmalar dilerim...
Aslında etik açıdan Japonların yöntemi daha doğru. Sizden önceki sahibinin yaptığı uygulamaları gösteren resimleri de teşhir etmek öğreticilik açısından iyi olsa da, en azından aldığınız hali göstermek ve belirtmek en doğru olanı.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tourkana Mesajı Göster
Sakaki bu ağaç o saksıdaydı , ben sana bunu al demiştim hatta ordan hatırlıyorum. Güven Bey ağacınız hayırlı olsun, en uygunu bana göre dik tarz. Yapraklarının bir bu zamanlarda bir de sonbaharda seyrine doyum olmuyor.


Diğer larix ile karıştırmış olabilirim...

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön