Merhaba sevgili Sudenur,
İlk olarak çok geçmiş olsun.

Umarım hemencecik tamamen iyileşirsin.
Bahçen ne kadar da yol almış. 1 sene pek çok şey için uzun bir zaman olabilir ama aslında bahçecilik açısından o kadar kısa bir zaman ki... Bu kadar kısa bir zamanda ne kadar güzelleştirdin bahçeyi. Her köşeden bir yeşillik, bir sürpriz fırlıyor. Zambaklar gümbür gümbür geliyor, hostalar uyanmış, hatta geçen seneden kalanlar yavrulamışlar bile sanırım. Ortancaların kışı atlatmasına çok sevindim. Gerçi o kadar özenle sarmalamışsın ki atlatmasalar çok ayıp ederlerdi.

Ben nergislerin uzaktan çektiğin fotoğrafını çok sevdim. Ne kadar gelişmiş oldukları, orayı doldurdukları belli olmuş. Yakın çekim fotoğrafları da ayrı güzel. Bir kaç tane de hem ön hem arka bahçeden geniş açılı fotoğraf çekmeni öneririm. Böylece her geçen yıl bahçede nelerin değiştiğinin belgesi olmuş olur.
Bütün boşlukları ağaç kabuklarıyla kaplaman da çok çok yakıştı. Bahçeyi derledi toparladı, dolu dolu gösterdi. Eminim pek çok üyemiz senden örnek alacaktır.
Taş çiçekliğe bayıldım. Hercaileri bu kadar sevmekte haklıymışım değil mi?

Bu kadar ucuza bu kadar uzun bir süre bahçeyi renklendiren başka bir çiçek yok. Laleler de açtığında muhteşem görünecek, belki açmışlardır bile şimdilerde...
Bahar geldi ben de geldim, artık bahçenden ayrılmam.