View Single Post
Eski 13-04-2013, 15:52   #28
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Sevgili Loverforlife;
Sizi toplantıdada görüp, yaydığınız pozitif enerjiyi farkettikten sonra, çiçeklerinizide iyiden iyiye merak ettik. Dün eşim ve ben ayrı ayrı sayfalarınızı gezdik. Gördük ki, onlarda bu enerjiden yeterince nasiplenmişler.
Sevgi dolu kocaman yüreğinize, Paşa beyi, Fıstık hanım'ı, Bıcır'ı ve Fincan' ıda sığdırmışsınız.
Tüm bitkilerinizde, bakımlı ve çok güzel. Şu son fotoğrafladığınız Pelikan Gagası' da çok hoş. İlk kez karşılaştığım bir bitki. İnanıyorumki, sevginizle onu da en güzel biçimde yetiştireceksiniz.
Bu renkli ve bir o kadarda keyifli dünyanızda, size sağlık ve mutluluk içinde bir sezon geçirmenizi diliyoru(z).
Sevgili Orhan Ağabey,

Güzel sözlerinle mahçup ediyorsunuz beni. Sizin gibi değerli insanlardan böylesine güzel sözler duymak gurur verici. Ben de sizi tanımanın, büyük bir kazanç, keyif ve ayrıcalık olduğu görüşündeyim.

Ben bu canlardan ayrı yapamam herhalde, hepsi ayrı değerli... Bitkilerime elimden geldiğince iyi bakma gayretindeyim. Siz üstadlarımızın yol göstermesiyle ortaya çıkıyor bu güzellikler. Papağan gagası benim için de özel bir çiçek oldu. Kargoda zarar görmeden gönderebilirsem sizin için de bir saksı edinebilirim seve seve.

Tüm güzelliklerin daima sizin olması dileğiyle; sevgi, sağlık, umut ve mutlulukla kalın...

Eşinizin ve sizin ellerinizden öpüyorum...

Sevgi ve selamlarımla...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön