| Bende  harika  fotoğraflara hayran hayran  birazda  kıskanarak  bakıyorum.Çok  istiyorum  ....
 Doğa  fotoğraflamayı müthiş seviyorum , bundada makro çekim  olmazsa olmazı.Öğrencilerimin , o eğitim yılı içerisindeki  gelişmelerini ,sunularını  çekiyorum , yıl sonunda cd leyip veriyorum.İlginç kareleri seviyorum.
 Çekimlerimde normal bir  dijital fotoğraf makinesi ve  cep telefonumu kullanıyorum.
 Burada   fotoğrafçılık kursuna gitmek istedim  çok araştırdım ama  yok maalesef.
 Diyorlarki yanıla yanıla  deneyerek öğrenirsin ,olmuyor işte.Şimdiki  makineler  donanımlı teknolojik bilgi gerektiriyor .Yakınlarında birilerinin kullanmasıda  yardımcı olabilir , oda yok.
 Hepsinden  mahrum olunca  güvenipte çok iyi bir makine almaya cesaret edemiyorum açıkcası.
 Sitede  bakıyorum  ne kadar güzel bitkilerin olursa olsun  eğer  foto çekimlerin  iyi değilse öylesine görünüyor.Ama  foto çekimlerin iyiyse  en sade bir dal  görseli  dahi muhteşem  görünüyor.
 Bende  öyle  fotolar çekebilmek isityorum .Umudumu yitirmedim umarım bu isteğimi zaman geçmeden gerçekleştiririm.

|