Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi melodi-raşa
Selam benimde bahçemde birkaçtane meve ağaçlarım var. Erik ayva badem ceviz kayısı elma bir bayan olarak bu aşı meselesine kafayı koydum meyve ağaçların cinsleri iyideğil ve bende aşı yapmak istiyorum.Elma ağaçlarımın daha küçük ve göz aşısı yapmak istiyorum burdaki ağaçlar nette anlatım var hiç bir tecrübem yok ama denemek için yapmak istiyom kimse yardımcı olmuyor birkaç kişiye yaptırdık pek olmadı aşılar bende kendim yapmaya karar verdim beni bişey yapamazdiyolar ama eşim babası yapaman diyorlar bende inadıma yapacam ben bir bayan olarak başarırsam sizlere sonucu paylaşacam sırf burdan okuduğum sizlerin tarifiylen deneyecem matkap aşısınıda deneyecem matkabıda eşime yaptıracam ben tarif edecem burdan gördüğüm kadarıylan yaptıracam benim hiç tecrübem yok eğerben bir bayan olarak başarırsam ben başkaları kesin yapar saygılar.
|
Merhaba , Sayın melodi-raşa Kusura bakmayın ama mesajınızı üzülerek okudum. Ne demek
'' bir bayan olarak başarırsam ''. Tabi ki başarırsınız. Bayanların başaramadığını bizler hiç başaramayız. Bize başardıklarımızı bayanlar, yani Analarımız öğretmedi mi. Başaracağınızdan eminim. Başarmak işe başlamaktır. En içten Saygılarımla . Süleyman KAVAK.