Sorma Canan Abla, bir kolide üst üste alt alta taşıdım :P Tabi diğer eşyalarımı kargoya vermeseydim çiçeklerimi getiremezdim. Terminale gitmek için bindiğim servisin şöförü çiçek dükkanınız mı var diye sordu. Keşke! :P Neyse ki sağ salim vardık memlekete.
Bugün de Denizli'nin pazarını gezdim. Ege bir başka gerçekten. Renk renk fideler çok uygun fiyatlarla satılıyordu. Keşke doğu illerinde de böyle olsa. Kars'ta bir çuha çiçeğini nakliye ücreti maliyeti diye 5 tl'ye satıyorlar. Bu arada Kars demişken, eşim şimdiden çiçeklerimi ilgili insanlara vermeyi teklif ediyor. Neymiş o da izin alıp gelince bakacak kimsemiz yokmuş. Eşyalarla gelseler bile susuzluktan ölürlermiş.

Ne yapmalıyım bilemiyorum. Emek emek baktığım çiçeklerimi vermeye gönlüm razı değil açıkçası, ancak ölmelerini de istemiyorum. Eşim kargolamayı deneyecek ancak kurdele, parlak mustafa ve antoryumum çok büyük. Bu konuda da önerilerinizi beklerim.
Denizli'de de hava henüz istenilen sıcaklıkta değil. Mayısla beraber balkon çok daha güzel olacaktır. Daha ekmediğimiz tohumlar var, annemle onları da ekip balkonumuzda çay keyfi yapıcaz, herkesi bekleriz...