View Single Post
Eski 09-04-2013, 16:41   #85
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tika Mesajı Göster
Sevgili loveforlife,
Fotoğraf sunumlarınız çok hoşuma gitti.İçime neşe doldu adeta.
Neşeli,güleryüzlü,içten,canayakın haliniz tüm karelere ve mesajlara yansımış.
Eylül'e bayıldım,sizin gibi ona doğa sevgisini aşılayan bir halası olduğu için çok şanslı.
Fincan Hanım'la da tanışmış oldum,yaramaz kız. Ne kadar da meraklı,hemen tohum kutusuna atlamış.Zaten kutu,torba görmesinler...
Fincan Hanım'la birlikte muhabbet kuşlarınız ve papağanınız da var sanırım.Zarar vermiyor mu onlara?
Sevgili Tika,

Neşe katabiliyorsam insanların hayatına, ne mutlu bana! Gülümsetebileceksem dostları her zaman beklerim.

Eylül de sizi görse çok severdi, eminim. Çünkü hayvan ve bitki sevenlere karşı özel bir sempati besliyor.

İşte benim muhteşem cadım, Fincan Hanım. Evde bir tane sağlam poşet ya da kutu bulamazsın. Dün o yağmurda gidip toprak alıp gelmiştim. Gece uyandırdı beni; balkona saldım, kapıyı aralık bırakıp yattım yine. Sabah kalktığımda gelmiş ayaklarımın dibinde yatıyordu Fincan Hanım. Ama balkona çıkınca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Torbayı parçalamış, bütün toprağı balkona boylu boyunca yaymış. Bir de geçmiş karşıma yayılmış yatıyor, şımarıyor masum bakışlar eşliğinde.

Fincan eve ilk geldiğinde kuşlar ondan, o da kuşlardan epeyce korkmuştu. İlk başlarda Boncuk ile epey ilgileniyordu Fincan. Hep tepesindeydi kafesin. Muhabbet kuşlarının da kafesin içine bakıyordu. Ona sürekli "onlar senin kardeşin" diyordum. Şimdi muhabbet kuşum Paşa'nın diline takıldı: "hiiiiişt, Şincaaan! Onlar senin kardeşin" Artık yanlarında duruyor, kardeş kardeş yaşıyorlar.

Salatalık malzemenin elinin altında olması güzel. Şimdi birer saksıya maydonoz ve dereotu tohumu ektim. Bakalım çıkacaklar mı? Ben baharlı bitkileri çok seviyorum. Gerçi henüz öğreniyoruz ya, bakalım başarabilecek miyim?

Ziyaretin için çok teşekkür ederim.
Selam ve sevgilerimle her daim beklerim...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön