View Single Post
Eski 08-04-2013, 06:11   #394
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sevgili alacakaranlık,
Gerçekten de iş hiç bitmiyor.Dün de uğraştım durdum,toplantıdan geldiğim gün de kısa olan seraları söktüm;ama bu koşuşturmacada üşüttüm.Daha da bitmedi. Ev içinde toprağının değişmesi gereken saksılar var,ceylan sardunyaların bakıma girmesi lazım.Bazıları yeniden ekilecek,kuruyan üç tane var ne yazık ki,onlar sökülecek.
Duvar kenarına L şeklinde raf yaptırmak istiyorum,salon penceresinin önüne çiçeklik vs Mayıs'ın sonu değil,daha da uzayacak benim işler.Kış yaklaşınca balkonu kapattırma isteğim var bir de,onu da unutmayalım. Bu yılın sonuna kadar uzayacak gibi görünüyor.

Sevgili Asya Ceylan,
Bize kolay gelsin,bakalım neler yapacağız bu kadar bitki arasında. Dün azbitki.com ( eski sitesi bitkivecicek.com ) sitesinin sahibi ile buluştum.Karışıklı bitki takası yaptık.Cumartesi günü zaten toplantıdan eli dolu döndüm. Haftasonu da bu yüzden boş zamanlarımda saksı büyütme,toprak yenileme işlemlerini yaptım.Bu aralar sık sık yapıyorum bunu.Henüz bitmedi. Ama az kaldı. Bunlarla uğraşırken insan ne kadar mutlu oluyor.

Sevgili YeniGine,
Ben kaktüsü aldığım gün açık balkona aldım ve biraz suladım.Bu hafta sıcaklıklar düştüğü için bu sulama yeter ona 10 gün kadar.Sonra güneşli gün sayısı artmaya başlayınca sulamaya devam deceğim,zaten benim balkonum direkt yakıcı güneşi alıyor.Saksıyı suluyorum akşama kadar kupkuru oluyor.Tabii bu dediğim yaz aylarında oluyor.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön