View Single Post
Eski 05-04-2013, 09:45   #252
Asya Ceylan
Ağaç Dostu

Asya Ceylan's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Asya Ceylan; en başından sayfanızı takip ediyorum, görselleriniz gerçekten mükemmel, çok hoşuma gitti, zevk alarak izledim. Ve şimdi ahşap saksılar ah keşke hani benim de olsa; çok güzeller... Ben daha çok bahçe türlerini seviyorum siz de deneyin, bana da görsellerinizle örnek olun derim... O böceklenmeler, mantarlar, ölenler herkesin derdi. Ama ne yapalım göre göre, yaşaya yaşaya öğreneceğiz inşallah.
Güzelliklere devam inşallah...
Sn. YeniGine çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Biraz şımarmak iyi geldi galiba bana, 40-50'ye yakın saksı var artık almıycam diyordum bugün yine 4 tane büyük saksı aldım.Kaktüsler beni sevmedi ya çürütüyorum ya kurutuyorum almıycam artık dedim 3 tanede ondan aldım( ama eski kaktüs saksım boş kalmıştı ondan yani ) birde ben menekşeleri pek sevmiyordum yani kedi uzanamadığı ete pis dermiş bu da ondan ama ondan da aldım 3 tane çiçeklerini görünce dayanamadım. Çevremdeki kişiler bitkilerle ilgi ne görürlerse almaya başladılar bana boyanmış güzel bir küpüm daha oldu ama verniklemem lazım,yakında onuda getireceğim iş yerime.
1 günlük tatile gidebilmiştim geçen yaz, sahilde sürekli deniz kabukları ve irili ufaklı taşlar toplamıştım yaklaşık 3 büyük poşet.bu taşlar ne böyle diyip yolda hepsini dökmüşler aah ahh aklıma geldikçe çok sinir oluyorum.Taşlarıma mı yanayım bütün gün onları toplamak için harcadığım zamana mı.Aklımda çok şey vardı liseden beri taş boyamalarım iyidi tekrar kısmet olmadı.Eminim sizede ilham olurdu
O ahşap saksılar yapıladabilir çok basit aslında.İşinize yararsa eğer yakından fotoğraflarını çekebilirim. Sevgiler

Asya Ceylan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön