Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi idris şenol
sayın vetman adama laf yetiştirmek için verdiğim çabayı harcadığım zamana yanıyorum
....
size asıl sormak istediğim şuanda sulama sıklılıkları nedir kaç günde bir neye göre sulamanız mevcut
çilek ekimin başında yaptığınız hatalara nasıl bir sorun çözümü geliştirtiniz yağni bundan sonra sondan başa dönersek negibi tavsiyeleriniz mevcut şimdiden teşekkür ederim
|
Sevgili Dostum Merhaba.
Cevabınızı geciktirdiğim için kusura bakmamışsınızdır umarım. İnan moral bozukluğundan forma giresim gelmedi bir süre. Bir atasözü kullandık adam ne kadar yanlış yorumlamış, hakaretler yağdırmış. Aynı uslupla cevap versem bize yakışmayacak. Kaderimizmiş dedik sustuk, cevap vermediğime kızanlar olmuş ama amacım üzüm yemek olduğu için hiç kızmasınlar. Her neyse...
Değerli dostum, şu günlerde sulamayı günde 2 kez yapıyoruz ve yağmurlu havalarda pas geçiyoruz. Aslında sera bekçisine bir de cocopeattaki nemi ölçen sensör yerleştirilse ve nem belli seviyenin altına inince sera bekçisi otomatik sulama yapsa ne kadar iyi olurdu. Buradan Sayın Kudret Hocama da mesaj vereyim istedim.
Çilek dikim işinin başındaki hatalar hususuna şimdilik hiç girmeyelim derim. Bunlar üretim sonlandığında yani hasat bittikten sonraki konuşulacak şeyler. Allah ömür verirse bunları da konuşacağız tabi ki. Selamlar... Saygılar...