Rica ederim arkadaşlar..... 75 TL olan clematisler kapalı kısımdan bahçeye çıkışta sağda olanlardı... Bu kısma uzun sarmaşık çeşitlerini yasemin-clematis çeşitlerini koymuşlar üstleri açıktı. benim boyum 1,70 ve hepsi benden uzundu..30TL olan clematis yapı marketlerde satılanların boyundaydı, yine bahçede ama üstü kapalı tenteli gölge altındaydı ortanca çeşitlerinin yanındaydı hatırladığım kadarıyla ...Ben bir iki ay sonra mor salkım ve değişik sardunya ve petunya çeşitleri için bir daha gitmeyi düşünüyorum..sayın yalınkat İÇ MEKAN 7 yazan resimlerde ortadaki pembe tonlu olan ortanca(içeride kapalı mekandaydı)..diğer çeşitler ise fidanlık 6 yazan resimlerde Hydrangea olarak gözüküyor benim için değişik türlerdi.ortanca yetiştirenler bunlar zaten biliyoruz bilinen türler derlerse bilmem ama benim canlı olarak ilk defa gördüğüm türlerdi(morları kastedmiyorum )...Not: bitki almasanızda bitkilerden hoşlananların görüp gezmek hava almak için gitmesini tavsiye ederim..uzun sarmaşık türlerden almayı düşünen arkadaşlar özel araçla giderse daha iyi olur diye düşünüyorum toplu taşımaya onlarla binmek bayağı zor olur..herkese iyi günler
Düzenleyen abone34 : 04-04-2013 saat 13:27
|