View Single Post
Eski 30-03-2013, 16:33   #1583
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Resimlerin hepsi de mükemmel ....Çuhalar başta olmak üzere bütün kır çiçekleriniz çok güzeller...Artık nisan -mayıs komar ağaçlarının harika görüntülerini bekliyoruz....Bu meyanda bahçeniz de çok güzel tertiplenmiş....Kafkas gülü Sevgili Kaptan zst.in ağacını sollayacak görüntüler vermiş....)
Ellerinize sağlık...1570 mesajdaki 4.karede geri planda mürdüm rengi bir çuha görüyorum..Gerçekten o renk ise onu bahçenize alınız derim....Fotoğraf renkleri çok güzeldi..... Selam ve sevgiler ,kardeşim...
Teşekkür ederim Berrin abla.
2 etap bahçe düzenlememi beğenmenize memnun oldum.
2 adet kafkas gülüm var ikiside çok sağlıklı büyüyorlar.Birtanesi çiçek rekoru kırdı adeta.Gövdesi çiçeklerle kaplandı.Genelde yeni taze fidanlarda bu görsellik oluyor.
Mürdüm eriği rengindeki çuhalardan fındık bahçelerinde bolca var.Onları doğal ortamında daha çok seviyorum.Bahçemi ziyarete gelen misafirlerimize çeşitleri saymakta zorlanıyorum.Onca ismi akılda tutmak zor oluyor.Ben saydıkça onlarda böyle pür dikkat dinliyorlar.
Hatta yoldan geçen arabadan inip gelenler oluyor, bu alanı ve serayı nasıl yaptığımı soruyorlar.Bilgi alıyorlar.Bu bölgede emekliler için böyle hobi bahçe ve sera işlerini ilk yapan bizler olduk.Bu nedenle gelenlerin çoğunluğu emekli arkadaşlar oluyor genelde.
Selamlar sevgiler Ablacığım.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön