View Single Post
Eski 30-03-2013, 15:51   #2194
abone34
Ağaç Dostu

abone34's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2008
Arakadaşlar bügün İstanbul Büyükşehir belediyesinin Alibeyköy baraj yolundaki fidanlığına gittim.Gidecek arkadaşlar metrobüs’den ayvansaray durağında inip feshanenin önüne doğru gidin.feshanenin otoparkının orda eyüp-iskele otobüs durağı var döner kavşağın orda ordan alibeyköy-barajyolu minibüslerine binin(barajyolu diye belirtin) yalnız belirtim barajyolu minibüsleri seyrek geçiyor giderkende dönerkende yaklaşık 20 dakika minibüs bekledim.feshaneden fidanlık ben giderken yol boşdu 15 dakika sürdü.sizi ışıkların orda indiriyor 100M içeri yürüyorsunuz hemen sağda..ben değişik sardunya çeşitleri ve arap yasemini bulabilirmiyim diye ve gezmek için gittim.sardunya sadece kırmızı ve turuncu tonlu top sardunya vardı çiçekli çiçeksiz begonya çeşitleri,şakayık,cam güzeli vardı. indirim reyonunda tomurcuksuz Madagaskar yaseminleri 9,90 TL bir tane aldım yine indirim reyonunda çiçeksiz ama sağlıklı açelya ve gardenyalar boyutuna göre 4 ile 11 TL arasıydı. 2,90 TL bir tane cam güzeli aldım ..sarı yasemin vardı ama 30 TL.birde bazı yaseminlerin üstüne türünü yazmamışlar sadece yasemin yazıyor.biraz fazla resim çektim ekliyorum.Fiyatlar raflarda değil her bitkinin saksısının altına ve yanına etiketlenmiş onun için fazla fiyat gösterme imkanım olmadı

Eklenen Resimler

abone34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön