Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi melodi-raşa
Maşallah tavuklarınıza horoz ve tavuklarınız çok güzeller. Yeni cins tavuklarda bulmuşsunuz uzun bir zamandır sizin tavuklarınıza bakmıyordum geçen günlerde sizin kendi sitenize bir göz attım sanırım gurka yatan tavuklarınız var sonuçlarınızı paylaşın da görelim sizinkileri de ben artık tavuk bakmayı şimdilik bıraktım. Diğer sayfalarda geriye kaldıydı açıklamalarım gece ya tilki ya köpek bir türlü bilemedim ne olduğunu teli yırtıp içeri girmiş bütün tavuklarımı parçalayıp telef etti bir şey kümesimdeki ne var ne yok hepsi gitti yani ve şimdilik kümesim boş eşim ve annesi bakmamı istemiyorlar tavuk bende istiyorum kümesimde sağlamlaşıp elden geçmesi lazım yani şu anda boş şimdilik kümes.
|
Öncelikle büyük geçmiş olsun Sayın melodi-raşa.
Kümes tellerinin çok sağlam olması gerekiyor. Maalesef çok sayıda sokak köpeği var ve açlar onlarında bir şekilde karınlarını doyurmaları gerekiyor. Bunun önüne geçmekte sağlam kümes teli kullanmakla mümkün. Gurk tavuğum Nisanın 10 da civcivleri çıkaracak fotoğrafları paylaşacağım. Tekrar geçmiş olsun çok üzüldüm.