Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bozy
Sayın lillium gecen pazar agacları budadım bazı dalları atmaya kıyamadım bahcemde tohumdan dikilen ve de cinsini bilmedigim agaclarım var sizce hangi aşı daha iyi olur şimdi dilciklimi ,yongalı göz aşısı mı ? ayrıca ceviz forumu ambargonuz daha ne kadar sürecek .. arıyor ger gün gözlerimiz sizi ...
|
Budadığınız dalları neden atmaya kıyamadığınızı anlamadım, bunlar chandler fernor fernette franguette gibi cinslerse kalem talebi olan cinsler, fidan üreticileri bu gibi kalemleri ücreti karşılığında satış yapabilirsin, yerli cinslerse pek telebi olmaz onlarıda fırınlık çırpı olarak değerlendirebilirsin.
Tohumdan diktiklerin belirli kalınlığa geldiyseler bunları mart ayında dilcikli aşı yapabilirdiniz, uyanmayan kalem bulabilirseniz hala yapabilirsiniz, Tutmayanlarada ağustosta göz aşısı yaparsınız.
Benimki ambargo sayılmaz, yarananamak diyelim, bilmeyenlerde öğrensiler görsünler diye bazı şeyler gösteriyoruz bunu gösterirken de ağzımızdan bir cümle çıkıyor vay efendim hakaret ettin durumları çıkıyor, ben göreceğim görüyorum alacağımı alıyorum neden bu adamda bu cümleyi bu görüntüyü kullanıyor diye kimse düşünmüyor, kendim için mi?
Sadece hakaret bölümüne takılıp konu farklı tartışmalara neden oluyor ben böyle tartışmalara girmek istemiyorum zaman kaybetmekte istemiyorum gereksizce sinirlerimi bozmakta istemiyorum, tüm iyi niyetimle bilmeyenler de öğrensin bilsin diye paylaşmaya çalışıyoruz yaranamıyoruz,
Kırklarelinde gördüklerimi ben şimdi sizlere nasıl anlatayım da sizlerde bir şeyler öğrenin, anlatırsan hakaret olacak o nedenle hiç giremiyorum. Ama bakarsınız bir gün birilerinin önüne delil koyabilirim o günleri beklemek lazım.
Bekleyen derviş muradına erermiş.