Bugün annemle bizim sitenin ilerisinde bulanan(halkalı Atakent mah. 4.cadde)Tunalı çiçekçiliğin fidanlığına uğradık bir fiyatlara bakalım dedik fotoğraf makinasıda götürecektimde şimdi bir ton soru sorarlar niye çekiyosun ne yapacaksın diye vazgeçtim.daha çok ağaç ağırlıklı italyadan ithal ediyorlar anladığım kadarıyla mavi ladinler çok güzeldi ağaç kadar dev kamelyalar vardı çok güzeldiler. çiçek bölümü bahouse çiçek kısmı kadardı daha çok şakayık,begonya sardunya çeşitleri vardı.şakayıklar güzeldi 4 TL 4 tane aldım .begonyaya 6 TL dediler 5 liradan 2 tane aldık.sardunyalara 7 Tl dedi bahose dakilerden biraz büyüktüler ama renkler hemen hemen aynıydı ben gül sardunya arıyordum kadın onlar 2 hafta sonra gelecek dedi ama benim kastediğim çiçeği anladımı emin değilim.2 hafta sonra görücez.mor petunyaları sordum önce 6 TL dedi alacaktım sonra ha onlarımı diyosun onlar 25 TL dedi bende içimden bir oha çektim.2 hafta sonra yeni çiçekler gelecekmiş...arkadaşlar şakayık hakkında bilgisi olan var mı? forumlarda okuduğum kadarıyla bahçe çiçeği olduğu yazıyor bu aldığım çiçekli şakayıkları bahçeye hemenmi ekim yoksa saksıda bırakıp çiçekleri geçtikten sonramı bahçeye ekim ? üstlerinde birçokta tomurcuk var ?herkese iyi günler...ilginenler için şurada fidanlığın resim ve bilgileri var
http://www.fidancilarbirligi.com/tunali-cicekcilik.html