Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Boska
Hepsi de çok güzeller sayın SDurul. İnşallah zamansız bir don olayı olmaz. Geçen sene bahçemdeki kayısı ağacından ancak 3 tane meyva alabilmiştim. Bu yıl da çiçekleri görüp hava da soğuyunca içim titriyor 
Paylaşımınız için çok teşekkürler.
|
Ben teşekkür ederim, sayın
Boska.
Bazı yıllar, ağaçların çiçekleri açtıktan sonra meydana gelen don olayı, meyve alamamaya sebep oluyor. Buna ağaçlar aldandı, diyoruz.
Bu yıl da bademler açtıktan sonra, kar yağışı ve hafif don olayı görüldü fakat şimdilik ağaçlar aldanmamış gibi görünüyor.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
 Yaşasın çiçek adası... Şu hali bile çok güzel göründü gözüme Sevgili SDurul; çiçeklenince nasıl olacak kimbilir?.. Merakla bekliyorum inşallah.
Sevgili SDurul, şebboylarınız da çok güzel çiçeklenmiş, daha da çiçeklenecekler sanırım tomurcuk dolu üzeri. Maşallah onlara.
Pek cinsleri bilemiyorum ben, iki farklı şebboy olsa gerek?.. Siz tam olarak isimlerini biliyor musunuz?..
|
Sevgili
YeniGine, çiçek adası şimdilik biraz boş görünüyor. Nergislerde hayâl kırıklığı yaşadım, sümbüller açmak üzere. Ayrıca oraya yeni bitkiler ekledim. Beni en sevindiren eltimin verdiği bahar dalı (japon ayvası), değişik bir cins papatya, ayrıca ektiğim tohumlar var. Bir de oraya çeşitli sedumlar düşünüyorum. Evdeki bitkileri azaltmam gerek.
Şebboyların cinslerini ben de bilmiyorum, hepsine şebboy deyip geçiyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi jineop
Sevgicim ortadaki çiçek öbeği çok güzel olacak görünüyor. Taşların dizaynını çok beğendim.
Sevgiyle...
|
Sevgili
jineop, bizim taşlı tarlanın en iri taşlarını toplayarak oluşturdum orayı. Ancak taşların arasından çok ot çıkıyor, buna bir çözüm bulmam gerek.
Beğendiğine sevindim, Sevgiyle...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musculus
Doğal Bitki Antifrizi ( Cropaid ) i başta ceviz olmak üzere diğer meyve ağaçlarınızda kullandınızmı, kullananları biliyomusunuz, memnuniyetler nelerdir acaba?
|
Kullanmadık, bilmiyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adneser
Sayın S.Durul
Her şey güzel olmuş, baharın gelişiyle çiçeklerin ağaçların ve yeşilin bütün tonlarını bahçenizde göreçeğiz, buda sizini bahçenizi sevginizle, sabırınızla ve zevk ile işlemeniz sayesinde oluyor.
Elinize emeginize sağlık.
Saygı ve selamlar
|
Sayın
adneser,
Beğenileriniz için çok teşekkür ediyorum. Kendimizce uğraşıyoruz, inşallah daha güzel olacak. Saygılar...