Sevgili akçabardak teşekkür ediyorum; demek ki tek değilmişim hepimiz bakıyormuşuz...
Sevgili almanyalı; dediğiniz çok doğru ben de mesela üçgen tarlamın ilk fotoğraflarına bakıyorum

diyorum ki 'Bu fotoğrafı neden sayfaya koymuşum ki, hiçbirşey yokmuş burada.)
Sevgili günebakan; sormayın dediğiniz gibi o taş çiçekliklerin ikincisinde vardı acem halısı 2 senedir ve yere doğru 1 metre kadar uzamıştı sağolsun bir komşum kış başı kurumuş deyip sökmüş atmış onu oradan... Bu şekilde birkaç bitkim, ağaç yok oldu. Kurumuş akasya ağacı vardı geçtiğimiz yaz sabah sefası ile sardırmıştım onu. Bu seneye daha fazla sardırmayı düşünüyor idim, sağolsun bina görevlisi kökünden kesmiş yok etmiş ağacı.
Sevgili Fatoş; çok teşekkür ediyorum, hoşgelmişsiniz... Evet bu sene biraz daha fazla geniş düşündüğüm için (O düşünceler de tabi yine site bahçesine) dediğiniz gibi birkaç bayanı tarlalarıma sokmayı düşünüyorum. Benim komşular sağolsunlar daha çok para günü yapsınlar, çöpçatan programları izlesinler daha çok seviyorlar. Düzenlemeler heba olmasın diye ah belli bir bölgeye tel çektirebilsem. Zira polis lojmanları ile ortak alandayız;

çocuklar... Geçen sene az buçuk öğretmiştim çoğuna çiçeklere zarar verilmez diye ama yaz sonu çoğu görevlinin tayinleri çıktı, yerlerine yeni çocuklar geldi...
Sevgili Sevgi teşekkür ediyorum; karanfilleri toprağa diktim, sardunyaları korkuma saksılara diktim. Ama dediğiniz gibi deneyebilirim de. Sağool...
Sevgili milaca teşekkür ediyorum; sardunyaları nasıl şımartmalıyım? Ve sevgili milaca inan ol ben çiçekleri hiç koklamam sümbülleri bile koklamıyorum ama uzaktan da olsa onların mis, enfes kokularını duyuyorum... Evet nedense bir tek leylak koklarım. O da şimdi aklıma geldi. İyi dileklerin için sağol sevgili milaca...
Sevgili hira, teşekkürler; ben karanfilin bu şekillerini seviyorum öyle uzayıp aşşağılara doğru sarkmaya başladı mı düzen bozuluyor gibi geliyor bana. Budanır mı, nasıl budanır onu da bilmiyorum. Bakalım bu karanfili (3 tane daha var geride) bodur diye aldım, nasıl olacaklar merakla bekliyorum. Sağol sevgili hira.