Merhabalar...!
Uzaktan uzağada olsa sizi mesajlarınızdan fotolarınızdan büyük bir zevkle takip edenlerdenim. Gösterdiğniz çaba taktire şayan. Sizi tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum. Yalovada yaptığımız sera gezisinde GÜLER hanım ve diğer arkadaşlarla kulaklarınızı çınlattık. Dış mekan süs bitkileri olarak Yalovada bizde sizin gibi üretim ve toprakla uğraşıyoruz. Kamelya, Açelya ve Orman gülü benim sevdam. Bu üç bitkiyi saksılı üretim yapmak gelecek yılki planlarımız arasında. Yalova merkeze yakın bir köyde 1,5 dönümlük bir arazi olıp 3,20 yüksekliğinde 2 adet blok sera kurdurduk hazır. Etrafını çevirttirip kısmetse son baharda üzerinikapatmayı planlıyoruz. Elektirik su işini hallettik hazır.
Yalovada bu bahsekonu üç bitkinin üretimi konusunda ne düşünürsünüz? Yapabilirmiyiz. İklim konusunda görüşünüz? Toprağımız sınırlı olduğu için mecburen saksılı üretim yapmak istesek sizce uygunmudur. Yoksa araziye dikimmi önerirsiniz?
Tcari anlamda sizinle hem tanışmak hemde paslaşmak istesek birlikte hareket edebilirmiyiz ne dersiniz?
Kolay gelsin..
Saygıyla ÖĞRETMENİM.
|