Bir Prof. hanımın HES ler hakkında doğru dürüst hiçbir bilgisi olmadan sarfettiği sözler (yalanlar) ve keza HES karşıtı eylemlere aktif katılımının bende yarattığı bir kanaati yazmıştım. Şöyle demişim: “yarın birgün bir meslek örgütü yönetimine veya siyasi bir oluşumda köşe kapmaya talip olursa hiç şaşmayacağım”. Bu kanaatimde yanılabileceğimi de söylemişim.
Şimdi benim bu kanaat ifademde bir hakaret, aşağılama var mı? Elinizi vicdanınıza koyup cevap verin lütfen.
Şimdi bana abuk subuk bir alıntıyla cevap veriliyor ve nasıl olsa “Tabii ki yanılıyor da olabilirim” dersek senin için de istediğimiz gibi yazabilir miyiz diye soruluyor.
Evet dersem bana hakaretler, aşağılamalar yağdırılacak ve sen kabul etmiştin mi denilecek? Bu nasıl bir yaklaşım?
Dahası, bana bu saçmalığı teklif edenler bu Prof. hanımın yalanlarına arka çıktıklarının eminim farkındadırlar. Bu yalanlara arka çıkışı hangi dürtülerle yaptıklarını da merak etmiyor değilim.
Kusura bakmayın. Sizin niyetiniz HES ler hakkında tartışmak filan değil. Evet yukarıda da belirttiğim gibi HES lerin avantaj ve dezavantajlarını anlatan bir yazı dizisi hazırlıyordum. Ancak daha o mesajlarımı yazamadan konu dışına atılmıştım. Gördüğüm birkaç kişinin ilgisi nedeniyle yeniden o mesajlarım üstünde çalışıyordum ki, amacın tartışmak filan olmadığı ortaya çıktı.
Herkese selamlarımla..
|