;) Evinizin bir köşesinde veya balkonunuzda kolaylıkla yetiştirebileceğiniz şekilde özel olarak hazırlanmıştır.yapmanız gereken tek şey yetiştirme kılavuzunda belirtilen talimatları uygulamaktır.talimatlar derken çok basit işlemler yani ısı ve nem oranını ayarlamaktır.ürün özel kutusunda evinizde çirkin görüntü yaratmayacak şekilde ve istiridye mantar miseli aşılanmış olarak gelecektir.elinize ulaştıktan 1-2 gün sonra misel sarmaya ve beyaz bir tabaka oluşturmaya başlayacaktır.2-3 hafta içersinde ilk mantarlar görülmeye başlayacaktır.2-3 defa mantar verir.yetiştirme ve dikkat etmeniz gereken diğer hususlar kutu içinde gönderilecektir.
Bu ürün hobi ve deneme yapmak amaçlıdır.eğer mantar yetiştirmeye merakınız var ise bu ürünle maddi riske girmeden yetiştirme denemeleri yapabilirsiniz.
%100 doğaldırdır.hiçbir katkı kullanılmamıştır.buharda sterilize edilerek hazırlanmıştır.
Iki ayrı ürün cinsimiz mevcuttur.her iki üründe aynı cins olup sadece ısı isteği farklıdır.yani kış mevsimine veya yaz mevsimine uygun şekilde.
1.ürün 10-15 derecede yetişir.
2.ürün 15-25 derecede yetişir.
Eğer diyorsanız;ben herşeyini kendim en baştan hazırlamak ve bu işi öğrenmek istiyorum derseniz size herşeyini kendiniz yapabileceğiniz şekilde tohum dahil yapılış tarifi ile birklikte gönderebiliz.(mantar miseli+yetiştirme materiyalı+tarif) bu şekilde siz kendiniz en baştan kendiniz hazırlayıp tecrübe edebilirsiniz.
Sizin ortamınıza hangisi uygun ise onu seçebilirsiniz.
Kapıda ödemeli gönderilecektir.
ürünü teslim aldığınızda kapıda ödeme yapıyorsunuz.ürün bedeli 13 TL + 5,5 TL kargo ücreti olarak kargo görevlisi tahsil edecektir.
Siparişinizi mesajla iletebilirsiniz....e-mail;
m.e.h-acar@hotmail.com