Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi apranax
Herkese selamlar.Öncelikle bu siteyi yapanlara çok teşekkür ederim.güzel bir site olmuş.Benim bir sorum olacaktı cevaplarsanız çok memnun olurum.Sertifikalı Ceviz desteklemesinden yararlanıp kapama ceviz bahçesi kurmak istiyorum.8 x 10 metre arayla.İlçe tarımdan kapama ceviz bahçesi desteklemesi aldıktan sonra cevizlerin aralarına elma, şeftali ağacı dikebilirmiyim.Bir sorun teşkil edermi bu durum.Desteklemeyi geri vermek zorunda kalırmıyım.Acil olarak yorum ve cevaplarını bekliyorum.Teşekkürler...
|
selamlar ilçe tarımdan alacağınız destekleme dekarda 100 TL bu desteklemenin tek şartı sertifikalı fidan dikmek... yani aralara ne dikerseniz dikin kimse birşey demez.
eğer özel ağaçlandırma desteği almak isterseniz iş orada karışır proje hazırlatacaksınız projenizde ne belirtmişseniz bahçenizde o olmak zorunda aksi durumda ormandan aldığınız parayı faizi ile geri alırlar.. projelendirme sırasında aralara cevizle birlikte yaşayabilecek fidanlardan dikeceğinizi belirtirseniz buradada sorun olmuyor dikebilirsiniz.