Sayın nardene çok güzel seralar var. Bizim orada bu kadar çeşit yok.Daha doğrusu para kazanma amacıyla yapıldığı için çeşit onlar için önemli değil. çok para kazandıran çiçeklere yöneliyorlar.İzmirdeki Avrupa çiçekçilik tam bir sardunya şöleni sunuyor.
Sudenur hanım çooook çalışmamız lazım çok .Ben ay sonunda döneceğim .Tohum saksılarını hazırlayacağım.Bir kısmını yazlığa dikmem gerekiyor. Onun için oraya gidip hazırlık yapmam lazım.Soğuk, kalsam bir dert kalmasam bir dert dediğiniz gibi Allah yardımcımız olsun.Altından kalkarız elbet.
Sevgili kardeşim Cemo evet seni kışkırtmaya çalışıyorum.Bir aralar sukulentlere daldın.O kaktüs serasını senin için gezdim.Benim bile hevesim yokken heveslendim .Ama burada kendimi frenledim .Bır kaktüs çiçeği ,aldım çıktım.
Nedense alacalı yapraklı çiçeklere bunlar içinde heuceralar var. Bunlar çok hoşuma gidiyor.
Seradan 5-6 saksı daha sardunya beğendik hanımla ayırdık, sonra bunları nasıl götüreceğiz hesabına gelince bıraktık.
Avrupa çiçekçilikte Gönül hanımla bayağı bir sohbet ettik.Çok hoş bir gün geçirdik.
|