View Single Post
Eski 22-03-2013, 21:27   #66
Serpent
Ağaç Dostu

Serpent's Avatar

Giriş Tarihi: 29-10-2007
Sayın ayazkentli,

Şimdi size hak veriyorum. Kime inanacağız diyorsunuz. Aslında cevabı çok basit. Kimin yalanını tespit ediyorsanız, onun söylediklerini daha dikkatle irdeleyeceksiniz. Hele hele birkaç yalanını üstüste yakaladıysanız, bileceksiniz ki o kişi sizi basit emellerine alet etmek istiyor.

Çok açık ve net konuşayım. Benim yalanımı tespit ederseniz bana da inanmayın.

Siyasilerin alacağı tutum bambaşka bir konu. Forumda siyaset yapmak istemiyorum. Şu kadarını da söyleyeyim mevcut siyasi partilerin hiçbirine sempati duymuyorum.

Amerikadaki barajların yıkılması konusu elbette sizin yalanınız değil. Öyle de algılamadım. Medyanın yalanları. Medya HES ler konusunda o kadar çok yalan haber yaptı ki bunu niçin yaptıklarını aklım almıyor. Bu haberlerin %90 ı da yalan üzerine kurulu. Kime hizmet etmek istiyorlar anlayamıyorum.

Konunun bir uzmanı olarak pek çok gazeteciye mail ve fax yollamışımdır. Bir tanesi hariç hiç kaale almadılar. Ben de zaten kaale alsınlar diye değil, bu yalanlara sessiz kalmamak adına yollamıştım.

Neyse, amacım sizi fikrinizden döndürmek değil. Sadece sizi yanıltmaları ihtimaline karşı, bir şeye karşı çıkacaksanız da bilerek ve makul gerekçelerle karşı çıkmanızı istediğim için bu mesajları yazıyorum.

Saygılarımla..

Serpent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön