View Single Post
Eski 09-03-2013, 21:42   #11
Serpent
Ağaç Dostu

Serpent's Avatar

Giriş Tarihi: 29-10-2007
sayın ciroz,

Komplo teorilerinizi (!) bana hitaben yazma ihtiyacını neden duydunuz? “Ben laf sokarım, ama bir yandan da ortaya söyledim gibi yaparım” mı diyorsunuz?

İçinde “cahil” ibaresi geçen mesaj tümüyle bana hitaben yazılmış bir mesaj. Benimkisi alınganlık filan değil. Benim mesajım alıntılanarak ve de doğrudan bana hitaben yazılmasaydı üstüme alınmazdım. Nezaket kuralları gereği kullanılmaması gereken bir ibare. Üstelik siz bir “moderatör” olarak forum üyelerine örnek olması gereken birisiniz. Bu nedenle hâlâ bir özür bekliyorum. Özür dilemezseniz ne olur? Bana bir şey olmaz, sizin tiynetiniz ortaya çıkar.

Ben forum ahalisine cahil dediniz demedim. Forum ahalisine Su Kullanım Anlaşmasıyla ilgili yanlış bilgileri yutturmaya kalktığınız için özür dilemeniz gerektiğini bildirdim. Eğer bu yaptığınızdan da bir hicap duymuyorsanız bu konuda diyecek başka bir şeyim olamaz.

Son bir konu daha: Konuya yazılı tüm mesajlara göz attım. Hepsine bir görüş yazmak zorunda mıyım? Neyin kesinkes yanlış olduğunu biliyorsam onunla ilgili yazmışım. İnsanlar yanıltılmasın diye. Bu durumun sizi bu kadar rahatsız etmesini de anlamak mümkün değil. Bakıyorum da benim yazdıklarım doğruydu diyemiyorsunuz. Diyemezsiniz, çünkü doğru değil.

Saygılar..

Serpent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön