View Single Post
Eski 21-03-2013, 00:25   #4
bozy
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-03-2012
Sayın mustafadirim böyle samimi ve gercekleri ortaya koyan paylaşımlara bayılıyorum sanki ben yazdım bu yazıyı .. bahceniz hayırlı olsun ayrıca ... bence sık dikim yapmışsınız 8*4 dikimde sizin gibi meyilli arazilerde yetiştiricilik nasıl yapacaksınız ... devletin destek kandırmacasına ben hiç baştan bılasmadım bile en azından moralim bozulmadı... toprak analizi bence topragınızı tanımak acısından gereklı ama zaten deneyimli biri topragı kendisi de genel olarak tanıyabilir...havalar ısınınca bütün fidanlar sürgün verir ama agustosun sonunda bazılarının kurudugunu göreceksiniz moralinizi bozmayın yüzde 20 fire normaldir hatta seneye bile kuruyanlar olacaktır ...bu sene gübre vermeyin ancak cok gerekli olursa yapraktan gübreleme yapın..fidanlarınızı sırta dikim yapsanız iyiydi eger fidanlar tam oturmadıysa yükseltebilirsinir her ihtimade fidan köklrinde su birikmesi oluyorsa kaybınız cok olur söyleyim... sulamayı engec agustos ortasında kesmelisiniz yoksa chandler ilk senelerde soguktan etkileniyor ... Allah emeklrinizi boşa götürmesin...

bozy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön