Konu: Kumru
View Single Post
Eski 20-03-2013, 07:54   #92
mandalinleerik
Ağaç Dostu

mandalinleerik's Avatar

Giriş Tarihi: 25-05-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi NESECIK Mesajı Göster
*** arkadaşlar yazılarınızı okudum hepsi çok güzel bende sizingibi çok seviyom doğayı hayvanları cicekleri 2 yıl önce arkaşımın evinde otururken camın önüne bi yavru düştü çok tatlı miniçikti kediler yemesin diye aldım itfayeyi aradım duyarlımdan dolayı *** ettiler ama gelmediler kıyıp bırakamadım sokakta alıp eve getirdim ayakkabı kutusuna pamuk koydum üstüne bes parcası örtüm yavruyu kutunun içinde büyüttüm adını neşe koydum evime neşe huzur bereket getirdi hergün yumurta haşlayıp yedirdim cay kaşıyla su içirdim şimdi kocaman bi kumrucuk oldu omzuma başıma konuyo bana çok alıştı annesi görüyo beni hangi odada olsam ucup yanıma geliyo cinsiyetini bilmiyodum düne kadar dün bi mucuze oldu kafesinin üstündeki örtüyü actımda şok oldum benim neşem yumurta yapmış meğer dişimiş okadar harika bi duyguki anlatması imkansız cocuklarım eşim hepimiz çok seviyoz kızımızı sizlerle paylaşmak istedim resimlerinide atıcam belki inanmazsınız diye yalnız neşem hiç dışarıya cıkmadı balkonum camekanlı eşleşmesine imkan yok eşsiz yumurtladı yavru çıkmaz eşleşmedn yumurtlası beni çok şaşırttı yumurtanın üstünde yatmıyo napcamı bilmiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden ***.
Öncelikle merhaba;
Kumrunuzun hayatını kurtararak çok güzel bir davranışta bulunmuşsunuz. Yavrudan yetiştiği için size bağlanmış. Yumurtanın üzerine yatmaması normal şuan doğal ortamında değil ve bir eşi yok. Aslında alıştıra alıştıra kumrunuzu doğaya bıraksanız iyi olur. Tabi şuan tamamen size bağımlı olduğu için bunu başaramayabilir. Sizin için zor olabilir ama Neşe'niz sanırım doğada daha mutlu olacak. Fakat tekrar yazayım doğa şartlarını bilmiyor, umarım bu duruma bir çare bulabilirsiniz.

mandalinleerik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön