kendi yaptığım sucuğu yemek
Acemice de olsa nefis aromalı ve sağlıklı sucuk yedik bu kış.Tabi ki hatalar yaptım. Yağlı olmasın derken kuru ve sert oldu mesela..... Ama şimdiye kadar sucuk diye biz ne yiyormuşuz? Yediklerimiz sucuksa benim yaptığım başka bir şey. Benim yaptığım sucuksa bu güne kadar yediğimiz sıkı macun kıvamında,salatalık gibi kesilebilen,içinde pirinç tanesi gibi beyaz yağ pütürleri olan;buna rağmen pürüzsüz nesne ne acaba? hangi katkılar,hangi dolgular? Hangi kimyasallar,hangi hormonlu soyalar,hangi koruyucular? Ha sonuçta etide biz üretmiyoruz.Çok ta bir aşama değil ama extranın extrasından kaçma çabası!
Düzenleyen limonağacı : 20-03-2013 saat 09:12
|