Sizin topladiginiz malzeme, yararli mikroorganizmalarca da cok zengin. Karbon acisindan da zengin, sus tutma kapasitesi de cok iyidir.
Sn Meyvelitepe'nin tavsiye ettigi gibi, baska bir malzeme eklemeden bazi sebzeleri denemek icin dogrudan bu malzemenin icine ekmenizi tavsiye ederim. Buyume asamasinda gubreleme yapacaksaniz organik sivi gubre kullanin derim.
Bir de rica etsem sebzelerin buyumesini duzenli resimlemeniz mumkun mu? Sonucu cok merak ediyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo
Sn birnefestoprak
Videoyu izledim, teşekkür ederim. Ormanda doğal olarak çürümüş yapraklar, çam iğneleri, kestane kirpileri (arada çürümeyen kirpiler ellerime battı gerçi)
Tabaka halindeki yaprakların altından cıkan, gübrenin fotoğrafını ekliyorum.
Umarım bu sezon güzel sebzelerim olur.
|