View Single Post
Eski 19-03-2013, 21:28   #1150
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Sizin topladiginiz malzeme, yararli mikroorganizmalarca da cok zengin. Karbon acisindan da zengin, sus tutma kapasitesi de cok iyidir.

Sn Meyvelitepe'nin tavsiye ettigi gibi, baska bir malzeme eklemeden bazi sebzeleri denemek icin dogrudan bu malzemenin icine ekmenizi tavsiye ederim. Buyume asamasinda gubreleme yapacaksaniz organik sivi gubre kullanin derim.

Bir de rica etsem sebzelerin buyumesini duzenli resimlemeniz mumkun mu? Sonucu cok merak ediyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Sn birnefestoprak

Videoyu izledim, teşekkür ederim. Ormanda doğal olarak çürümüş yapraklar, çam iğneleri, kestane kirpileri (arada çürümeyen kirpiler ellerime battı gerçi)

Tabaka halindeki yaprakların altından cıkan, gübrenin fotoğrafını ekliyorum.

Umarım bu sezon güzel sebzelerim olur.

birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön