View Single Post
Eski 19-03-2013, 13:58   #892
nevol
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 12-11-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cliepy Mesajı Göster
Sayın HANIMELİ,
Ben de aynı yola başvurdum hemde kışın ortasında yarım metre kar var iken.
Odun almaya gittiğimde odunluğun üzerindeydi kedi bir sürü korkutma hareketi, bağırma çığırma vs. hiç tepki vermeyince ben daha da sinirlendim gidip içerden su alıp üzerine attım. Ne oldu dersiniz kedi 1 cm bile kımıldamadı yüzüme bön bön bakmaya devam etti sanki sen ne yaparsan yap ben gitmiycem der gibi, bırakıp içeri girdim. Çok affedersiniz bu beyaz erkek kedi kaka yapınca gömme zahmetine bile girmiyor. Mutfak ve salonumuz manzaraya karşı konumlandırmıştık yaparken ve devasa büyük camları var. Salondan kar yağışını seyrederken veya mutfakta yemek yerken bu kedi gelip tam karşımızda kakasını yapıyor ve biz soğuk havada kakadan çıkan dumanı izlemek zorunda kalıyoruz. Düşünün artık, sinir boyutlarımı zorladı bu hayvan. İstanbul'a döndükten 2-3 ay sonra öldüğü haberini aldım. Vicdanım sızladı, günlerce uyuyamadım. Ne yapmalı veya yapmamalı, çözüm nedir hiç bilmiyorum.
burada sorun hayvansever insansevmezlerde. benimde benzeri sorunlarım var. komşulardan biri evinde 7 kedi bahçesinde 3 köpek bahçe dışında 4 köpek besliyor. buraya kadar beni ilgilendiren birşey yok. Fakat bütün kediler sabahtan akşama kadar dışarıda üreme ve çiftleşmelerine kadar herşeyi gözümüzün önünde yapıyorlar. sahibine söyleyince iser kavga ediyoruz. bu sene dedektör alıp bahçeye koyacağım. belki on kez ıslattım. serbetlenmişler banamısın demiyolar

nevol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön